Cariera – O calatorie personala

Cariera – o calatorie personala

MindStreets organizeaza in data de Sambata 15 decembrie ora 10:00 atelierul de cunoastere si dezvoltare dedicat femeilor care doresc sa isi reinceapa cariera dupa concediul de maternitate sau dupa o pauza indelungata de la locul de munca.

Esti intr-o perioada de tranzitie personala. Te gandesti sa te reintorci la munca si esti preocupata de cum va afecta aceasta tranzitie familia si pe tine. Grija pentru copil, dorinta de a fi prezenta cat mai mult in viata lui si a familiei trebuie armonizate cu programul de lucru, cu motivarea si dorinta de evolutie profesionala. Acest workshop te va ajuta sa intelegi impactul acestei tranzitii si sa il plasezi in contextul scopului vietii tale. Toate deciziile si actiunile in viata, inclusiv cele legate de cariera, trebuie sa se alinieze cu acel scop.
Intoarcerea la munca dupa o pauza in cariera, dorinta de a incepe o activitate pe cont propriu sau cautarea unui job fara prea mare succes poate fi cu siguranta o experienta frustranta.
Intareste-ti increderea in tine participand la intalnirea noastra care iti va oferi suportul si energia de care ai nevoie pentru:

   •  A-ti crea planul de cariera si de cautare a jobului dorit in asa fel incat tranzitia inapoi la munca sa se realizeze cat mai lin.
   •  A-ti descoperi valorile, calitatile unice si talentele si cum sa te prezenti cat mai bine in fata unui potential angajator;
   •  A invata cum sa identifici si sa intelegi propriile bariere;
   •  A invata cum sa iti setezi obiective pentru cariera ta;
   •  Sa-ti elaborezi planul de actiune.

Jobul ideal este cel care se potriveste personalitatii tale si combina aptitudinile personale cu lucrurile care te pasioneaza. Aceasta intalnire extrem de practica iti va oferi oportunitatea de a-ti analiza calitatile profesionale si experienta in mod obiectiv si sa iei deciziile necesare pentru a actiona cat mai bine. Iti vei clarifica ce vrei de la etapa urmatoare a vietii si ce iti doresti pe termen lung. Acestea pot fi: intoarcerea la acelasi loc de munca, invatarea sau imbunatatirea unor skill-uri profesionale, mutarea la o alta companie, schimbarea rolului in organizatie sau renegocierea postului actual.

La sfarsitul acestui workshop iti vei clarifica :

   • valorile: lucrurile care sunt importante pentru tine in viata si la locul de munca, precum realizarile, statutul sau autonimia;
   • pasiunile: ce anume faci cu placere;
   • ce tip de personalitate ai: ce trasaturi, ce te motiveaza si ce nevoi ai;
   • competentele: activitatile la care esti buna, ca scrisul, lucrul la calculator, cercetarea etc.
   • iar la final vei pleca cu un plan de actiune si pasii urmatori pentru a-ti atinge obiectivul dorit in cariera aliniat la valorile si personalitatea ta.

Cui i se adreseaza?

Femeilor care doresc sa isi reinceapa activitatea dupa concediul de crestere al copilului.
Femeilor care au facut o pauza mai lunga din sistemul fortei de munca.
Femeilor care doresc sa isi schimbe actualul loc de munca.
Femeilor care doresc sa porneasca propria afacere.

Ce spun participantele de la editiile precedente?

Am mai multa incredere in puterea mea de decizie, mai optimista, focusata pe viitor si voi incerca sa aplic zicala „ nu lasa pe maine ce poti face azi”.” (Ana A.)

„Mi-am pus ordine in telurile pe termen scurt si am invatat sa-mi planific mai bine atingerea lor; am invatat ce inseamna sa ai un model (mentor) in viata si cum sa-l alegi.”  (Gabriela I.)

Locatia: Va asteptam sambata 15 decembrie, orele 10:00 – 16:00 la Ceainaria Rendez-Vous, strada Calea Floreasca 102, Bucuresti.

Pretul atelierului care include si masa de pranz este de 120ron. Inscrierile pana la data de 5 decembrie beneficiaza de 15% reducere.

Pentru inscriere acceseaza te rog acest link.

Cine faciliteaza acest atelier?
Monica Nicolescu este coach certificat, lucrand cu oameni care cauta sa isi dezvolte continuu abilitatile si sa isi traiasca viata din plin. In procesul de coaching aduce o continua sursa de energie, creand un mediu de incredere si relaxant unde tu te poti focusa pe nevoile si aspiratiile tale, pe actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi ca sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.
Este mama a doi baieti de 2.9 ani, respectiv 10 luni. Din aceasta perspectiva a aparut si dorinta de a crea un spatiu de dezvoltare si cunoastere personala pentru femeile care traverseaza perioade de schimbare atat personale cat si profesionale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: