Inscriere workshop „Reluarea carierei profesionale”

Multumim pentru interesul de a participa si crea impreuna un spatiu de cunoastere si dezvoltare. Va rugam completati datele de mai jos pentru ca procesul de inscriere sa fie complet:

Plata se face in contul

SC MindStreets SRL

CIF 30897235

Nr. Reg. Com/ Aut. Regl/ Data : J40/13279/2012

RO02INGB0000999903291018 banca ING Bank Bucuresti. 

Conditii de anulare a inscrierii:

  1. MindStreets SRL isi rezerva dreptul de a anula sau amana workshop-ul in cazul in care nu s-a intrunit numarul minim de participanti sau din alte motive organizatorice ce nu mai fac posibila sustinerea workshop-ului. In acest caz, in functie de decizia participantului, banii sunt returnati in totalitate sau retinuti pentru workshop-ul reprogramat.
  2. In cazul in care participantul la workshop anuleaza inscrierea cu minim 7 zile calendaristice inainte de data desfasuratii intalnirii suma achitata va fi returnata in intregime. In cazul anularii inscrierii cu mai putin de 7 zile calendaristice dar nu mai mult de 3 zile se va percepe o penalitate de 30% din suma achitata. In cazul anularii inscrierii cu mai putin de 3 zile inaintea evenimentului sau neprezentarea la workshop MindStreets isi rezerva dreptul de a retine intreaga suma achitata pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (10 persoane), iar in momentul primirii ordinului de plata veti primi un email de confirmare a inscrierii la workshop.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: