About

Sunt Monica Nicolescu si sunt certified professional coach, lucrand cu oameni care cauta sa isi dezvolte continuu abilitatile si sa isi traiasca viata din plin. Aduc in procesul de coaching o continua sursa de energie, creand un mediu de incredere si relaxant unde tu te poti focusa pe nevoile si aspiratiile tale, pe actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi ca sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.

Experienta mea de la o persoana tehnica, lucrand intr-una din cele mai mari comanii IT din tara, la manager de departament, lucrand aproape de clienti si de echipa, mi-a adus o buna intelegere a provocarilor prin care un manager trebuie sa faca fata zilnic.

Aceasta experienta analitica combinata cu abilitati innascute de a asculta activ oamenii si de a-i incuraja sa isi traiasca viata din plin, aduce o combinatie unica de pasiune si pragmatism in practica mea ca si coach. Intotdeauna vin cu energie pozitiva in relatia de coaching si imi sustin clientii in actiunile lor de a-si atinge obiectivele dorite.

Sunt PCC (Professional Certfied Coach) de catre ICF si Certified Professional Coach certificat de International Coach Academy. Pentru mai multe informatii legate de codul etic ICF accesati site-ul oficial.

Despre serviciile de coaching oferite cat si alte informatii legate de coaching puteti gasi pe site-ul www.mindstreets.com .

Reclame
  1. Buna Monica,

    poti sa-mi spui te rog daca ai in plan organizarea unui astfel de workshop la Cluj?

    Multumesc,

    Ilinca

  1. Pingback: Cariera … e tot timpul cu pasiune « Elena Loghin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: